Stowarzyszenie "Na Krawędzi"

ul. Kanada 38
34-441 Niedzica
tel. 18 26 29 383

Koszt 2xnocleg, 2xśniadanie, 2x obiadokolacja, 2dni skipass - 250zł na hasło "Polish Carving Session".
Rezerwacje indywidualnie. Osoby pojedyncze prosimy zaznaczyć że pojedyncze żeby nie zajmować dwójek.

będzie to siódme spotkanie fanatyków carvingu w Polsce (snowboard, skwall, również narty) organizowane przez Stowarzyszenie "Na Krawędzi"
w roku 2016 odbędzie się ono w Niedzicy, na stoku Polana Sosny, z którego jest przepiękny widok, zaczynamy w sobotę o 9:00 rano
na miejscu są dwa orczyki, do naszej dyspozycji będzie wydzielona trasa.

Specjalnym gościem zlotu będzie Sigi Grabner - austriacki zawodnik snowboardowego Slalomu Giganta oraz Slalomu, projektant desek SG, legenda alpejskiego snowboardu

Proponujemy zakwaterowanie w hotelu Pieniny, rezerwacje należy robić indywidualnie. Proponujemy pakiet: 250 zł za 2 x nocleg, 2 x śniadanie, 2x obiadokolacja, 2 dni skipas.
Jeśli checie skorzystać z tego pakietu i zakwaterowania podczas rezerwacji prosimy o podanie hasła "Polish Carving Session". Mamy nadzieję, że korzystając z tej propozycji wpłacicie na miejscu darowiznę na cele statutowe Stowarzyszenia "Na Krawędzi" (można też wpłacić od razu na konto Stowarzyszenia).
Przy rezerwacji osoby samotne prosimy o zaznaczenie tego faktu, tak, by nie zajmować "dwójek".

Testy:
- SG SG Snowboards
- GOLTES
- NOBILE
- PATHRON
- AGGRESSIVE TATTOO

Oczywiście jak zawsze będą szkolenia i kliniki snowboardu. Nie będziemy prowadzić wcześniejszych zapisów, umawiać się na szkolenie będzie można na stoku:
- Shaman-Snowboard.pl: Shaman, Yen-Jay
- Primeboards.pl: Szaman.t, Geras