miejsce: Litwinka Grapa (Białka Tarzańska)

termin 9.02.2019

Wydzielona trasa w sobotę 9:00-14:00

Trening PCS Slalom

Testy

Więcej info i lista na http://www.snowanarchy.pl/showthread.php?tid=517 oraz https://www.facebook.com/events/533576217124520/

PCS X

Informacje na teat PCS VI który odbędzie się 7.02 w Rabce i będzie połączony z Pucharem Polski (8.02.2015) znajdziecie Tutaj:

PCS VI - INFORMACJE

PCS to Polish Carving Session, czyli Polski Zlot Karwingowy. Pierwszy raz zlecieliśmy się w 2010 r. w Jurgowie. Pomysł padł na forum snowboard.pl, a rzucił ten pomysł Marcin Zamoyski. Celem spotkań jest integracja środowiska jeżdżącego na twardych deskach, choć osoby jeżdżące, lub chcące się nauczyć jazdy karwingowej na deskach miękkich są również mile widziane.

Tak samo jeżdżące na nartach. Bardzo serdecznie witamy skwale. Powitalibyśmy też monoski, ale jeszcze ani jedno monoski nie przyleciało na zlot.

POLISH CARVING SESSION VII

Polana Sosny 6-7 II 2016

Gość Specjalny Sigi Grabner

Zakwaterowanie i Skipass

Hotel Pieniny
ul. Kanada 38
34-441 Niedzica
tel. 18 26 29 383

Koszt 2xnocleg, 2xśniadanie, 2x obiadokolacja, 2dni skipass - 250zł na hasło "Polish Carving Session".
Rezerwacje indywidualnie. Osoby pojedyncze prosimy zaznaczyć że pojedyncze żeby nie zajmować dwójek.

będzie to siódme spotkanie fanatyków carvingu w Polsce (snowboard, skwall, również narty) organizowane przez Stowarzyszenie "Na Krawędzi"
w roku 2016 odbędzie się ono w Niedzicy, na stoku Polana Sosny, z którego jest przepiękny widok, zaczynamy w sobotę o 9:00 rano
na miejscu są dwa orczyki, do naszej dyspozycji będzie wydzielona trasa.

Specjalnym gościem zlotu będzie Sigi Grabner - austriacki zawodnik snowboardowego Slalomu Giganta oraz Slalomu, projektant desek SG, legenda alpejskiego snowboardu

Proponujemy zakwaterowanie w hotelu Pieniny, rezerwacje należy robić indywidualnie. Proponujemy pakiet: 250 zł za 2 x nocleg, 2 x śniadanie, 2x obiadokolacja, 2 dni skipas.
Jeśli checie skorzystać z tego pakietu i zakwaterowania podczas rezerwacji prosimy o podanie hasła "Polish Carving Session". Mamy nadzieję, że korzystając z tej propozycji wpłacicie na miejscu darowiznę na cele statutowe Stowarzyszenia "Na Krawędzi" (można też wpłacić od razu na konto Stowarzyszenia).
Przy rezerwacji osoby samotne prosimy o zaznaczenie tego faktu, tak, by nie zajmować "dwójek".

Testy:
- SG SG Snowboards
- GOLTES
- NOBILE
- PATHRON
- AGGRESSIVE TATTOO

Oczywiście jak zawsze będą szkolenia i kliniki snowboardu. Nie będziemy prowadzić wcześniejszych zapisów, umawiać się na szkolenie będzie można na stoku:
- Shaman-Snowboard.pl: Shaman, Yen-Jay
- Primeboards.pl: Szaman.t, Geras